PUUTARHAKONEET

TIMCO 12t pikahalkomakone.

pikahalkomakone vaativaankin käyttöön. 45€/vrk,

lisävuorokaudet 25€, Vkl. pe-ma 80€.

Pidemmät vuokraukset tarjouksen mukaan.

Käyttövoima saadaan omasta moottorista, jolloin sähköä ei tarvita. Erittäin käytännöllinen esim. metsässä tai muissa sähköttömissä paikoissa. HUIPPUNOPEA hydraulipumppu! Sylinterin liike vain 3 sekuntia!

Voidaan toimittaa/noutaa kotiovelle korvausta vastaan.

Video koneen käytöstä alla olevan linkin kautta.

https://www.youtube.com/watch?v=tgLnsey1KkQ

  • Moottori: Ducar DH196 5,5HP bensa
  • Moottorin iskutilavuus: 196 cm³
  • Halkaisuteho: 12 tonnia
  • Max puun pituus: 51 cm
  • Paino: 95 kg

Varaa 


Makitan akkukäyttöinen DUH602Z

20€/vrk + 12€ lisävuorokaudet.

30€/ viikonloppu pe - ma

on varustettu kestävällä, hiiliharjattomalla moottorilla. Tässä mallissa on miellyttävä ja hiljainen käyntiääni, jonka ansiosta laitetta on mukava käyttää pidempiäkin työskentelyjaksoja. Tähän auttaa myös tehokas värinänvaimennus, joka vähentää käyttäjään kohdistuvaa rasitusta. DUH602Z tuo johdottomuudellaan työskentelyyn vapautta ja tekee pensasleikkurin käsittelystä helppoa. Tämän mallin maksimi leikkuukapasiteetti on 18 mm, tehden siitä monipuolisen työkalun lukuisiin erilaisiin kohteisiin. Voit myös säätää laitetta työstettävän kohteen mukaan monipuolisesti; DUH602Z:ssä on kolme eri nopeusasetusta optimaalisen leikkuunopeuden löytämiseksi, joiden avulla iskuluku on säädettävissä 2000-4400 iskun välillä. Käyttökohteiden monipuolisuutta lisää myös 600 mm:n erikoispinnoitettu terä, joka yltää myös kauempana oleviin oksiin. Laitteen kokonaispituus on 1121 mm. Akun kesto noin 90min työskentelyyn.


Varaa   

Bronco Haketin/Oksasilppuri

68€/vrk.

150€/vklp (Pe-Ma)

Pidemmät vuokraukset tarjouksen mukaan

Käyttövoima: Pienkonebensiini

Tehokas ja monipuolinen Bronco oksasilppuri/haketin on loistava valinta puutarhan ylläpitoon ja puiden käsittelyyn. Tämä kompakti oksasilppuri on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja liikuteltavaksi maastossa, joten se sopii erinomaisesti sekä ammattilaisille että kotipuutarhureille.
Bronco haketin/oksasilppuri on varustettu kahdella terällä ja keskipakokytkimellä, joka takaa tehokkaan leikkuun ja jättää lopputulokseksi hienoa haketta. 360° säätyvä ulostulo mahdollistaa monipuolisen käytön erilaisissa kohteissa ja hakkeen kuljettamisen suoraan haluttuun paikkaan. 

Turvallisuus on huomioitu myös suunnittelussa, ja hätäjarru on integroitu laitteeseen. Moottorina toimii luotettava Briggs & Stratton 420cc 13,5hp, joka takaa kestävän ja tehokkaan suorituskyvyn. 

- Kaksi terää.
- Keskipakokytkin.
- 360° säätyvä ulostulo.
- Hätäjarru.
- Kompakti koko, helppo liikutella maastossa.
Tekniset tiedot:
Moottori Briggs & Stratton 420cc 13,5hp
Kapasiteetti: 8-9 m3/h
Puun koko: max Ø120mm
Työnopeus: max 2000 rpm
Mitat: 1800 x 800 x 1150mm
Kytkentä: 50mm / 2'' kuula kiinnitys
Paino: 220kg.


FSI B20 Kantojyrsin.

Kantojyrsin vaativaankin käyttöön. 68€/vrk,

Vkl. pe-ma 150€.

Pidemmät vuokraukset tarjouksen mukaan.

Käyttövoima: Pienkonebensiini

varaaKantojyrsimellä poistat kannon ja pintajuurakot siististi, tärvelemättä nurmikkoa laajalta alueelta (vrt. kaivinkoneella poistoon). Lisäksi kannon jyrsinnästä syntyvä jäte on hienoa haketta joka sopii esim. pihapensaiden alle laitettavaksi tai kompostoitavaksi. 

Kannon jyrsintää voidaan tehdä koko vuoden ympäri ja se soveltuu kaikille suomalaisille puulajeille.

Vuokrattava kantojyrsin on äärimmäisen helppokäyttöinen, ja ensikertalainenkin oppii hallitsemaan sen nopeasti. Yhden vuokrapäivän aikana ehdit jo poistaa lukuisia kantoja pihamaaltasi.

Minimi vuokrausaika tälle tuotteelle on 1 päivä.

Kantojyrsimen kuljetus paikan päälle onnistuu myös erillistä korvausta vastaan.

Tehokas polttomoottorikäyttöinen kantojyrsin. Edullisin tapa poistaa kannot pihamaalta.

B20 on pienikokoinen, tasapainotettu kantojyrsin kaikenlaisten kantojen jyrsintään. Kantojyrsimen ja rungon välissä oleva saranakiinnitys keventää ja helpottaa jyrsimen käyttöä myös vaikeissa olosuhteissa. Kummassakin pyörässä on oma jarru, joten koneella pääsee kätevästi aivan kannonjuureen, vaikka ympärillä olisi esim. sahanpurua. Erikseen kytkettävissä jarruissa on helppo, portaittainen säätö. Kahvassa tärinän vaimennus kumit, jolloin pidempiaikainen kantojen jyrsintä on miellyttävää.

HUOM! Jyrsimellä ei saa jyrsiä kivikossa. Kun huomaat kiven jyrsintäkohteessa, lopeta kohdan jyrsiminen. Huomaathan, että kantojen sisälläkin on usein kiviä. Kiveen osuneesta/lohjenneesta terästä veloitamme teräkuluna 20 euroa (sis. alv.24%)


Stihl 241C 

Moottorisaha vaativaankin käyttöön. 20€/vrk, 

lisävuorokaudet 13€, Vkl. pe-ma 40€

Mukaan tulee aina uusi teräketju 12€ sekä tankillinen polttoainetta ja teräketjuöljyä. 

Polttoainetta ja teräketjuöljyä saa halutessaan mukaan ja veloitetaan käytön mukaan.

Sisältää myös kypärän kuulosuojaimineen.

VaraaStihl FS260C-E

Raivaussaha vaativaankin käyttöön. 20€/vrk, lisävuorokaudet 13€, 

Vkl. pe-ma 40€

Mukaan tulee aina 2kpl teriä (Raivausterä, trimmeri) +  tankillinen polttoainetta. HUOM! Vuokrauksen jälkeen Raivausterän veloitus (teroitus kunnossa olevasta terästä on 10€) ja vaurioitunut terä jota ei voida enää teroittaa veloitetaan kokonaan 25€. 

Polttoainetta saa halutessaan mukaan ja veloitetaan käytön mukaan.

Sisältää myös turvavaljaat ja kypärän kuulosuojaimineen.

Varaa 

Bensiinikäyttöinen Makita lehtipuhallin

20€/vrk, lisävuorokaudet 13€, Vkl. pe-ma 40€

Varaa

Nelitahtimoottori, alhainen polttoaineenkulutus ja alhaiset pakokaasupäästöt. Ilmamäärä 1200 m2/h ja puhallusnopeus 331 km/h. Polttoainetankki, 1,9 l. 

Bensiinikäyttöinen Husgvarna lehtipuhallin

20€/vrk, lisävuorokaudet 13€, Vkl. pe-ma 40€

Varaa

Husqvarna on ammattimaiseen käyttöön soveltuva puhallin, jossa yhdistyvät keveys, helppokäyttöisyys ja vakuuttava suorituskyky. Varustettu uudella, pienipäästöisellä X-TORQ®-moottorilla. Ergonomiset valjaat ja hallintalaitteet. Erinomaiset puhallusominaisuudet.

STIHL MH 585 Puutarhajyrsin

30€/vrk, lisävuorokaudet 15€, Vkl. pe-ma 45€

Varaa

STIHL:n MH 585 on monipuolinen jyrsin sekä keskikokoisille että suuremmille alueille. Tehokas moottori ja tukeva runkorakenne. Puutarhajyrsimen työleveys on 85cm mutta voidaan käyttää myös kapeissa paikoissa. Jyrsinosa voidaan jakaa ja työleveys pienentää 60 cm:iin. Tärinänvaimennusjärjestelmä Vähentää tärinää kahvoissa ja siten myös rasitusta. STIHL-puutarhajyrsintä on helppo hallita molemmilla kahvoilla. Kaasuvipu on kätevästi ulottuvilla, joten voit säätää nopeutta peukalollasi ajon aikana. Jaettava jyrsintäyksikkö mahdollistaa työleveyden vaihtelun. Konetta voidaan käyttää myös esim. kapeammissa penkeissä. Sivusuojat suojaavat tehokkaasti kasveja kynnettäessä. Jyrsinterällä on erityinen muoto, jonka avulla maaperä hajoaa ja irtoaa optimoidulla tehokkaalla prosessilla. Säädettävä työntöaisa, Työntöaisaa voidaan säätä sekä pysty- että sivusuunnassa. ja myös taittaa kokonaan alas kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi. Kohler OHV -moottori ja SmartChoke. Tehokas nelitahtimoottori ja yksinkertainen käynnistys. Puhdistusasennossa on erittäin helppo mm. huoltaa ja puhdistaa

Kottikärry LXT DCU180Z 18V Akkutoiminen taakka- ja kottikärry työmaille tai vaikkapa maatiloille

28€/vrk, lisävuorokaudet 14€, Vkl. pe-ma 45€

Varaa

Akkuavusteinen kottikärry on kätevä apuväline työmailla tai vaikkapa mökillä. Yhdellä 6,0 Ah akulla kulkee 3,5 km ja kahdella jopa 7 km. tai noin 3h työskentely. Maksimikantavuus 150 kg, nopeus eteen 0 - 1,5 tai 0 - 3,5 km/h ja taakse 0 - 1,5 km/h. Taakkateline ja perinteinen kottikärryn kippaava kuuppa kuuluu vuokraan.

Husqvarna LB 146P Ruohonleikkuri

30€/vrk + yli 2vrk vuokraus tarjouksen mukaan

Bensat kulutuksen mukaan.

Varaa

Husqvarnan LB 146 on tehokas ja monipuolinen ruohonleikkuri, joka on suunniteltu helppoa käyttöä varten. Tämä laite tarjoaa erinomaisen leikkaustuloksen kaikilla ruohikkoalueilla, ja sen tehokas moottori ja suuri leikkuuleveys takaavat nopean ja tehokkaan leikkuun. Tämä Husqvarnan bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri on ihanteellinen pienempien nurmikoiden hoitoon, ja sitä on helppo käsitellä kevyen rakenteensa ansiosta.

Auto choke -ominaisuus helpottaa käynnistämistä ja terä on optimoitu nurmikon silppuamiseen, joka muuttaa pistokkaat luonnolliseksi lannoitteeksi eikä niitä tarvitse kerätä maasta leikkuutyön jälkeen. taittuvat ohjaustangot mahdollistavat Pienemmässä tilassa kuljettamisen.

Puutarhajyrä

20€/vrk + yli 2vrk vuokraus tarjouksen mukaan

Varaa

puutarhajyrä piha-alueiden tasoittamiseen. Teräsrunkoinen jyrä on helppokäyttöinen, ja tehokas apuväline niin kotiin kuin mökillekin. Jyrä voidaan täyttää joko hiekalla tai vedellä, jolloin lisäpaino helpottaa pihamaan tasoittamista. Puutarhajyrän käyttäminen tasoittaa maan, ja nopeuttaa myös nurmikon siementen juurtumista tehden nurmikosta paremman näköisen, ja helpomman hoitaa.


STIGA SV 415 E Nurmikonilmaaja

30€/vrk + yli 2vrk vuokraus tarjouksen mukaan

Varaa

on sähkökäyttöinen ilmaaja, jota on helppo ja kevyt käyttää. SV 415 E:ssä on 1 500 W sähkömoottori ja kaksi vaihtoehtoista työmenetelmää: 44 jousta ilmaukseen tai 20 terää möyhentämiseen. Työsyvyyden voi säätää –13 mm ja +4,5 mm välillä, ja suuri sekä käytännöllinen 50 litran keruusäiliö kerää maasta irronneen aineksen ja sammaleen. SV 415 E -ilmaajaa käytetään maan pinnan ilmaukseen. Teriä käytettäessä se tekee maaperään syviä viiltoja, jolloin vesi ja happi pääsevät syvälle ruohon juuriin. Samalla se poistaa kuolleet juuret. Tämä käsittely nopeuttaa uusien versojen kasvua ja luo ihanteelliset olosuhteet, joissa nurmikko voi kasvaa kukoistavaksi ja terveeksi. Käsittelyn lisäetuja ovat myös sammaleen poisto ja vähäisempi lannoitteen tarve.

Pottiputki Istutusputki 

10€/vrk + yli 2vrk vuokraus tarjouksen mukaan

Varaa

Pottiputki on paras työkalu erikokoisten paakkutaimien istuttamiseen. Työntekijä pystyy suorittamaan työn ergonomisesti ja nopeasti oikeassa työasennossa. Pottiputken valmistuksessa käytetään erikoisteräksiä, jotka keveydestään huolimatta kestävät materiaaleja kuormittavaa raskasta käyttöä. Leuat ovat vahvistettu kestämään syväistutuksen aiheuttaman rasituksen. Kokoja ovat 55mm sekä 63mm. Ergonomisesti oikea työasento.

Istutussyvyys on säädettävissä. Kevyt ja mukava käyttää pitkäänkin. Muotoiltu kahva; Pottiputki 75 mm DP, kahdella kahvalla. Kumipäällysteinen kahva, jossa jousivaimennus. Leuat on karkaistu öljyssä, Tukeva rakenne.

Woodtec Puunhalkaisukone

40€/vrk + yli 2vrk vuokraus tarjouksen mukaan

Varaa

Woodtech puunhalkaisukone halkaisuvoima on 8 tonnia, halkaisu ja paluunopeus yhteensä n. 13 sekunttia. ja suositeltu halkaistavan puun paksuus 7-35 senttiä ja pituus 52 senttiä. 

- moottori 4-tahti / 6,5 hv / 196 cm³ / 3600 rpm

- polttoaine: lyijytön bensiini (vähintään 98-oktaaninen)

- polttoainesäiliön tilavuus 3,6 l