SIIVOUSKONEET


Tekstiilipesuri Kärcher Puzzi 10/1

Hinta: 30€/vrk
Sisältää pesuaineet
Lisävuorokausi: 20€
Viikonloppu Pe-Ma: 45€
Tekstiilipesuri + Höyrypesuri pakettina: 45€/vrk

Lisätietoa tekstiilipesurista

Varaa painehuuhtelukone


Höyrypesuri Kärcher SG 4/4

Hinta: 30€ / vrk
Lisävuorokausi: 20€
Viikonloppu Pe-Ma: 45€
Tekstiilipesuri + Höyrypesuri pakettina: 45€/vrk

Lisätietoa höyrypesurista

Varaa höyrypesuri

Ikkunanpesuri Kärcher WVP10

Sisältää pesuaineet

Hinta: 20€ / vrk

Lisävuorokausi: 10€
Viikonloppu Pe-Ma: 35€

Tekstiilipesuri + Höyrypesuri + Ikkunanpesuri pakettina: 55€/vrk

Varaa Ikkunanpesuri

Lattianhoitokone Wirbel C 143 L 22

Lattianhoitokone, jossa erinomainen nopeus- ja painosuhdeominaisuus missä tahansa lattianhoitotyössä.

Vuokra sisältää vetoalustan. Harjat +  puhdistuslaikat erikseen kulutuksen mukaan materiaalikohtaiesti valittavissa.

Hinta: 32€/vrk
Lisävuorokausi: 20€
Viikonloppu Pe-Ma: 45€

Varaa lattianhoitokone

Lattianhoitokone laikat

Veloitus kulutuksen mukaan. Yksi laikka riittää kohteen vaativuudesta riippuen noin 40-60 neliön puhdistukseen. 

Punainen: laikka soveltuu ylläpitosiivoukseen käsitellyille lattiapinnoille. Puhdistaa kosteana ja kiillottaa kuivana.

Sininen: Sopii vahaamattomien lattioiden päivittäispesuun märkämenetelmällä. Laikka soveltuu kuivana vahanpoistoon ja erittäin likaisten lattioiden kuivapuhdistukseen sekä likaisten lattioiden sumupuhdistukseen.

Musta: Laikka soveltuu lattioiden vahanpoistoon ja peruspesuihin. Poistaa tehokkaasti vanhoja hoitoainejäämiä, kerrostumia, mustia viiruja ja tahroja lattialta.

Hinta: 14€/kpl

Varaa puhdistuslaikka

Lattianhoitokone harjat

Veloitus kulutuksen mukaan. Minimi veloitus 8€/krt

Pehmeä harja: Sopiva harja vaahdottamiseen, hellävarainen harja pehmeiden lattioiden puhdistamiseen, polypropyleeni valmistusmateriaalina takaa pitkän käyttöiän

Kova harja: kovat harjakset poistavat pinttyneenkin lian, optimaalinen niin koville kuin liukkaillekin pinnoille ja laattalattioiden saumojen puhdistukseen.

Hinta: 14€kpl

Hinta: 8€kpl tai kulutuksen mukaan

Varaa puhdistusharja

Makita VC4210M 1400W teollisuusimuri

Märkä-/kuivaimuri rakennustyömaille

Hinta: 30€ / vrk
Lisävuorokausi: 20€
Viikonloppu Pe-Ma: 45€

Pölypussi Makita Fleet 7€/kpl kulutuksen mukaan

Lisätietoja teollisuusimurista

Varaa teollisuusimuri

Ammattilaisen tukeva märkä-/kuivaimuri rakennustyömaille. Automaattinen suodattimen puhdistus. Työkalukäynnistys käynnistää imurin automaattisesti. Alhainen käyntiääni 60dbA. Mukana siivoussarja ja adapterit eri Makita koneille. Pölyluokka "L".
Käyttöedut: Kaukokäynnistysliitäntä sähkötyökalulta, Pölyluokka L esim. kuusi, mänty (IEC 60335-2-69), Säädettävä imuteho.

Kätevästi liikuteltava HD 6/15 MXA Plus -painepesuri.

Markkinoiden ensimmäinen ammattikäyttöön tarkoitettu painepesuri, jossa on automaattinen letkukela. Jousitoiminen automaattinen letkukela takaa maksimaalisen käyttömukavuuden ja turvallisen toiminnan korkeapaineletkun käsittelyyn. Pesurissa on 15 metrin pituinen Flex-korkeapaineletku, jossa ANTI!Twist -toiminto.

27€/vrk + 10€ lisävuorokaudet.

40€/ viikonloppu pe-ma

Varaa painepesuri  

Putkenavaaja myyrä toiminolla.

20 metrinen Kärcher HD 6/15 painepesuriin liitettävä putkenaukaisuletku putkien ja viemäreiden aukaisuun ja puhdistukseen! Putkenaukaisuletku on erittäin joustava korkeapaineletku, joka on suunniteltu erityisesti putkien sekä viemäreiden vaivattomaan aukaisuun ja puhdistukseen. Suuttimen kolme neljästä suutinreiästä suuntaa suihkun takaisinpäin 30° asteen kulmassa ja yksi suihkuttaa paineella eteenpäin, näin suutin ja letku liikkuu kätevästi vedenpaineen avulla puhdistuskohteessa tehden perusteellista puhdistusjälkeä.

10€/vrk + 5€ lisävuorokaudet.

20€/ viikonloppu pe - ma

Varaa putkenavaaja   

Vesikourujen puhdistussetti.

Fiksu ratkaisu puhdistamaan vesikourut ja tukossa olevat putket! Varuste toimii ihan itsestään - korkean paineen avulla. Se liikkuu itsenäisesti kelkan avulla vesikouruissa, ilman että käyttäjän täytyy seistä vieressä tikkailla. Kourujen ja putkien puhdistussarjassa on kaksi erilaista suutinta. Käyttäjä voi nopeasti ja helposti vaihtaa sovelluksia milloin tahansa. Letku on 20m pitkä.

10€/vrk + 5€ lisävuorokaudet.

20€/ viikonloppu pe - ma

Varaa vesikourujen puhdistussetti

FR 30 Tasopuhdistin

Terassien ja laatoitusten pesuun. Kymmenen kertaa suurempi pinta-alakate kuin tavallisella suuttimella. Muovinen kuomu suojaa roiskeilta. Pyörivät suuttimet tuottavat tasaisen puhdistustuloksen.

15€/vrk + 5€ lisävuorokaudet.

35€/ viikonloppu pe - ma

Varaa tasopuhdistin

Kuumavesipesuri NEPTUNE 2-41 X

Vuokra 55€/vrk, Yli 2vrk vuokraukset tarjouksen mukaan.

Tarvittavat lisä syöttövesiletkut veloitetaan erikseen. 5m koneen mukana.

Varaa

Innovatiivinen kompakti kuumavesipesuri ainutlaatuisella pystymuotoilulla tarjoaa tehokkuutta ja luotettavuutta. NEPTUNE 2 sopii päivittäiseen käyttöön autoteollisuuteen, kaupan alalle ja pienille maatiloille.

NEPTUNE 2 -kuumavesipesurissa yhdistyvät erittäin hyvä liikuteltavuus ja huippusuorituskyky. NEPTUNE 2 takaa matalammat puhdistuskustannukset.

Pystymallinen NEPTUNE 2 vie selkeästi vähemmän tilaa ja on siten kätevä säilyttää ja kuljettaa. Optimaalisessa paikassa oleva kuljetuskahva, tekee pesurin siirtelyn helpoksi.

ECO Power -poltin tarjoaa enemmän tehokkuutta vähemmällä polttoaineen kulutuksella, ekologisempi ja kustannustehokkaampi tapa puhdistaa.

Työpaine (bar/MPa)190/19, Puhdistusteho (kg/teho)4.1, Pumpun kierrosnopeus (RPM)2800, Tehontarve (kW)5.1, Jännite/vaihe/taajuus/virta (V/~/Hz/A)400/3/50/9, Vesimäärä Qmax/Qiec (l/h) 780/730, Veden lämpötila (vesi/höyry) (°C)80/150, Verkkojohto (m)5, Polttoaineen kulutus =45°C 3.2l/h , Polttoainesäiliö (l)17, Pesuainesäiliö (l)5, Mitat, P x L x K (mm)607x688x1071Paino (kg)112 

Lattianpesukone Nilfisk CA 340

Vuokra 40€/vrk, Yli 2vrk vuokraukset tarjouksen mukaan.

Varaa

CA 340 on järkevämpi vaihtoehto moppaukselle. Sopii muun muassa kivi-, tiili-, betoni-, marmori-, kumi- ja muovilattioiden puhdistukseen.

Verkkovirtamalli CA 340 on kevyt ja siirrettävissä helposti kohteesta toiseen. Pienten kohteiden ihannekone irroitettavilla säiliöillä, jotka helpottavat tyhjennyksiä ja täyttöjä.

Kaksi kertaa nopeampaa kuin käsin moppaus. Poistaa kaiken lian levittämättä sitä. Ainulaatuisen muotoilun ansiosta myös matalien huonekalujen sekä seinänvierustojen puhdistus mahdollista. Pesee ja kuivaa sekä eteen- että taaksepäin ajettaessa